понеділок, 20 жовтня 2014 04:25

У Путіна не виконали обіцянок: Крим не отримає оборонних держзамовлень

У Путіна не виконали обіцянок: Крим не отримає оборонних держзамовлень
Фото: ipress.ua

Жодне з кримських підприємств не потрапило у програму міністерства промисловості і торгівлі Росії по розміщенню оборонних замовлень, оскільки для цього необхідно продати державі частину пакету акцій. Про це повідомив глава кримського відділення Російського союзу промисловців і підприємців, директор сімферопольського заводу "Фіолент" Олександр Баталін, передає kafanews.com.

"Ми не можемо знайти форму роботи з мінпромторгом Росії. У РФ у концернах зосереджені науковий, виробничий, лізинговий потенціал. Жодне з наших підприємств у програму мінпромторгу не потрапляє. Частина власності має перейти під управління концернів, але це питання в Криму не вирішене. Вирішувати цю проблему слід на державному рівні", - вважає Баталін.

За його словами, концерни готові вкладати кошти в кримські підприємства, але для цього необхідно продати держконцерну хоча б блокуючий пакет акцій (25%).

Баталін також назвав критичною ситуацію з оборонними підприємствами регіону Феодосії, оскільки "усі вони простоюють без замовлень". Зокрема, не працює суднобудівельний завод "Море", хоча ведуться переговори про його продаж.

Зараз ви читаєте новину «У Путіна не виконали обіцянок: Крим не отримає оборонних держзамовлень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути