пʼятниця, 25 січня 2013 22:04

У президента пообіцяли і надалі реалізовувати Пенсійну реформу

У президента пообіцяли і надалі реалізовувати Пенсійну реформу
Фото: file.liga.net

Влада має намір продовжувати впровадження пенсійної реформи.

Про це в ефірі телеканалу Інтер сказала перший заступник глави адміністрації президента Ірина Акімова в ефірі телеканалу "Інтер".

Відповідаючи на запитання, як вона ставиться до того, що новий міністр соціальної політики Наталія Королевськарозкритикувала пенсійну реформу, прийняту попереднім урядом, вона наголосила: "Я не думаю, що Наталія Королевська виступала проти пенсійної реформи як такої".

"Якщо ви вважаєте, що пенсійна реформа, а це в першу чергу обмеження максимального рівня пенсії, яка була проведена вперше і саме цією владою, хоча про неї заявляли багато, це не правильно? Давайте її переглядати. То тоді не треба ставити питання про справедливий перерозподіл багатств" , - додала Акімова.

Вона підкреслила: "Я думаю, що пенсійна реформа, яка почалася, це дуже непростий процес. Але вона повинна тривати далі".

При цьому, Акімова зауважила, що, перш за все, реформа повинна бути спрямована на "зростання стандартів життя, збільшення Пенсійного фонду, введення нових схем пенсійного страхування".

Зараз ви читаєте новину «У президента пообіцяли і надалі реалізовувати Пенсійну реформу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути