субота, 19 жовтня 2013 05:15

У ПР не хочуть, аби слідом за Тимошенко за кордон поїхали "лікуватися" багаті зеки

У ПР не хочуть, аби слідом за Тимошенко за кордон поїхали "лікуватися" багаті зеки
Володимир Олійник. Фото: www.radiosvoboda.org

У Партії регіонів запідозрили, що законодавчою нормою про лікування засуджених за кордоном скористаються "багаті пройдисвіти".

Зокрема, таку думку в ефірі телеканалу Інтер озвучив народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник, коментуючи можливість відправлення Юлії Тимошенко на лікування до Німеччини.

На переконання "регіонала", подібні законопроекти ставлять у незручне становище президента Віктора Януковича, оскільки підписаний ним документ дозволить проходити лікування за кордоном тільки багатим в'язням.

"Президента зараз поставлено в такі умови, коли інші пройдисвіти багаті підуть цим шляхом і, таким чином, зуміють уникнути відбування покарання", - пояснив Олійник.

Нардеп запропонував, як альтернативу, надати хворим засудженим право лікуватися в медичних установах України.

"Чим цей механізм відрізняється від помилування? Тим, що ми прописуємо норму, а по кожній особі ухвалює рішення суд", - додав представник ПР.

Нагадаємо, учора до Верховної Ради надійшов законопроект народного депутата від Партії регіонів Миколи Рудьковського, згідно із яким після закінчення лікування за кордоном український в'язень повинен повернутися в Україну і продовжити відбувати своє покарання.

Зараз ви читаєте новину «У ПР не хочуть, аби слідом за Тимошенко за кордон поїхали "лікуватися" багаті зеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути