четвер, 23 червня 2016 08:07

У Порошенка поговорили з Нуланд

У Порошенка поговорили з Нуланд
Фото: glavcom.ua

Заступник глави Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв зустрівся з помічником державного секретаря США з питань Європи та Євразії Вікторією Нуланд.

Про це інформує прес-служба глави держави.

"Співрозмовники детально обговорили стан імплементації Мінських домовленостей та скоординували підходи щодо подальших кроків, спрямованих на досягнення сталого миру на Донбасі.

Особлива увага була приділена питанням забезпечення виконання безпекових положень Мінських домовленостей, передусім забезпечення сталого та реального припинення вогню, виведення російських військ та техніки, припинення постачання російського озброєння та військ через тимчасово неконтрольовану ділянку українсько-російського кордону", - ідеться у повідомленні.

Єлісєєв та Нуланд наголосили, що "Мінськ" - єдиний шлях до деокупації Донбасу та відновлення територіальної цілісності України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Держдепі розповіли, чого очікують від візитів Нуланд до української і російської столиць

Як відомо, напередодні Вікторія Нуланд зустрілася з головою Верховної Ради Андрієм Парубієм. Спікер повідомив держсекретарю США, що Путін свідомо ігнорує Мінські домовленості.

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка поговорили з Нуланд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути