вівторок, 27 грудня 2011 18:52

У побитті тернопільського „свободівця" підозрюють „хворого на голову"

У побитті тернопільського „свободівця" підозрюють „хворого на голову"

У Тернопільській міськраді не вважають, що жорстоке побиття „свободівця" Олега Напори було спричинене його депутатською діяльністю. Про це заявив його однопартієць, міський голова Тернополя Сергій Надал.

„Таке побиття може статися з двох причин – або це зробила хвора на голову людина, або це серйозний кримінал, і для цього потрібно серйозний привід. Я думаю, якби був серйозний привід, то і ви б і ми про це знали. Такого приводу не було. Однак окрім депутатської роботи в нього були і особисті справи, і особисте життя", — сказав „свободівець".

32-річного Олега Напору, який очолював в міськраді комісію з питань контролю за використанням комунального майна, побили 20 грудня. Ввечері близько 19 години він повертався додому від дитячого садка в центрі міста – забирав звідти портфель своєї дочки.

„Хтось з мобільного подзвонив на „швидку", сказав що людина в калюжі крові лежить на дорозі. Швидка за шість хвилин приїхала — калюжа є, а людини нема. Він сам, в стані шоку став і дійшов додому. Вже звідти „швидку" дружина другий раз викликала", — розповів Надал.

В лікарні в чоловіка діагностували перелом руки і черепно-мозкову травму. За даними мера, найближчим часом його повинні виписати з реанімації.

„Ми постійно спілкуємось з міліцією – ті кожен день опитують більше десятка людей, але наскільки я знаю, чітких підозр не мають. Сам він не знає, як це сталося – в нього тяжка травма голови. Я знаю по собі – багато років тому мав таку травму, то були речі, які я згадав за два-три місяці", — зауважив міський голова.

Нагадаємо, Олег Напора став депутатом міськради, будучи генеральним директором місцевої кондитерської фабрики „Тера". Він одружений та має маленьку доньку.

За фактом його побиття міліція порушила кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «У побитті тернопільського „свободівця" підозрюють „хворого на голову"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути