середа, 03 жовтня 2012 21:07

У питанні продажу землі всі політичні сили демонструють подвійні стандарти - нардеп

У питанні продажу землі всі політичні сили демонструють подвійні стандарти - нардеп
Юрій Кармазін: "Регіони" зараз тихо, мовчки тирять землю. Фото: lb.ua

Всі без винятку політичні сили демонструють подвійні стандарти у питання продажу землі.

Про це Gazeta.ua сказав народний депутат Юрій Кармазін, коментуючи останні рішення Верховної Ради з приводу банку землі та дозволу іноземцям купляти землю несільськогосподарського призначення.

Він переконаний, що в Україні зараз немає політиків, які б мали стратегічне бачення і розуміли, що насправді зараз іде розкрадання країни.

"Мене дуже турбує те, хто в наступному парламенті буде щодо цього хоча б трохи передбачати. Жодна з політичних сил, які ідуть на вибори, про це нічого не заявляє, не аналізує те, що зараз робиться у Верховній Раді. Як це може бути? Колосальні рейтингові сили — "Удар", "Батьківщина", ПР. Щоправда "Регіони" визначають свою позицію голосуванням, вони показують, що вони хочуть — вони тихо, мовчки тирять цю землю. Чому інші мовчать, які хочуть іти зараз до влади?", - обурився нардеп.

Це, на думку Кармазіна, свідчить про подвійні стандарти політичних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніяких передумов для запровадження ринку землі немає - міністр

"Що вони потім, поскасовують ці рішення? Аж ніяк вони їх не скасують. Вони можуть скасувати рішення, якщо отримають більшість, а підпис президента то вони ніяк не змусять поставити під тим, що вони скасують. Через це виникає питання про подвійні стандарти, про подвійну мораль тих сил, які ідуть до влади", - наголосив він.

Так зокрема, нардеп нагадав, що комуністи постійно говорять, що вони проти продажу земля, однак під головуванням члена КПУ віце-спікера Адама Мартинюка відбувається прийняття "більшості законів, які наступають за землю". "Це як називається, мораль? Це нічого спільного із мораллю немає. І з відповідальністю перед людьми нічого спільного не має", - наголосив Кармазін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продаж земель іноземцям Україні нічим не загрожує - "бютівець"

Парламентар підкреслив, що зараз немає жодної політичної сили, яка здатна аналізувати наперед, до чого можуть призвести подібні закони. "У нас одиниці людей, які можуть заглянути наперед хоча б на один день. Одиниці політиків, які можуть заглянути наперед на кілька кроків. Через таку відсутність стратегічного бачення ми втрачаємо державу", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «У питанні продажу землі всі політичні сили демонструють подвійні стандарти - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути