субота, 11 травня 2013 02:23

У Партії регіонів натякнули на незначущості та маргінальності Колесніченка

У Партії регіонів натякнули на незначущості та маргінальності Колесніченка
Ганна Герман. Фото: meest-online.com

Політики, які намагаються заробити політичний капітал на темі Другої світової війни, є маргіналами й не впливають на українську дійсність.

Таку думку в ефірі радіо "Свобода" висловила народний депутат від фракції Партії регіонів Ганна Герман, коментуючи критику свята перемоги "свободівцями" та законопроект №2060 "регіонала" Вадима Колесніченка "Про заборону реабілітації та героїзації осіб і організацій, що боролися проти антигітлерівської коаліції".

"Я не хотіла б, щоб ми тут зверталися до дій,  висловлювань і оцінок політиків крайніх поглядів. В Україні є політики і з того, і з того боку, які висловлюють такі радикально-маргінальні, я б сказала, погляди", - зазначила Герман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колесніченко хоче ввести кримінальну відповідальність за героїзацію ОУН і УПА

"Я хотіла б, щоб ми з вами стояли на позиціях центризму, на позиціях української державності, на позиціях, коли для нас дорогі погляди і переконання людей в усіх регіонах", - додала нардеп.

Водночас вона пояснила, що подібними суперечками політики намагаються привернути до себе увагу.

"Це їхня професія. Вони роблять собі на цьому, намагаються зробити якийсь політичний капітал. Хоча, я думаю, що, якщо люди відкидають внесок України в перемогу світу над фашизмом, ці люди не мають широкого політичного майбутнього. Це маргінали, які будуть залишатися завжди в тій своїй вузенькій ніші, яка залишається", - додала Герман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фаріон про радянську "побєду": "Називати це перемогою - значить бути садо-мазо"

Разом з тим, на уточнювальне запитання, чи назвала вона маргіналами "свободівку" Фаріон і "регіонала" Колесніченка, парламентарій відповіла: "Я не хотіла б знову ж таки тут називати і рекламувати якісь імена політиків, які не мають особливого впливу на українську дійсність".

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів натякнули на незначущості та маргінальності Колесніченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути