пʼятниця, 29 липня 2011 09:24

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У Партії регіонів кажуть, що "бютівець" Соболєв хотів судити Тимошенко

У Партії регіонів кажуть, що "бютівець" Соболєв хотів судити Тимошенко

Прем'єр тіньового уряду Сергій Соболєв ще 10 років тому наполягав на розслідуванні діяльності Юлії Тимошенко на посаді віце-прем'єра.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Володимир Олійник, повідомляє прес-служба партії.

"Окрім того, в жахливу ситуацію потрапив уряд Віктора Ющенка, коли віце-прем'єром була призначена людина, яка має страшенні борги перед Міністерством оборони Росії - борги, які складають сотні мільйонів доларів. І саме ця людина поїхала домовлятися з РАО "Газпром" щодо поставок газу та погашення заборгованостей", - цитує депутат статтю Соболева з цього приводу.

"Борги приватних структур Тимошенко завжди визначатимуть її рішення...Крім того віце-прем'єр спробувала перетягнути заборгованості ряду приватних структур на державний борг України. І, скільки б вона (Юлія Тимошенко) не виправдовувалася на своїх прес-конференціях, така заява може бути використана для тиску Росії на Україну", - додає Соболєв.

В цьому контексті "регіонал" зауважив, що Сергій Соболєв не дає жодних коментарів стосовно справи Тимошенко.

"І якщо називати судовий процес переслідуванням, то хто ж переслідує Юлію Тимошенко, якщо одним із перших про необхідність розслідування її дій заявив саме її соратник?.. Свідченням незмінності позиції Сергія Соболєва є те, що наразі він уникає жодних коментарів", - зазначає "регіонал".

"І, як кажуть його колеги по фракції БЮТ, зараз Сергій Соболєв перебуває у Франції, в Парижі - у відпустці", - додав депутат.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів кажуть, що "бютівець" Соболєв хотів судити Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути