вівторок, 28 жовтня 2014 21:06

У парламентській коаліції точно не буде "Опозиційного блоку" - радник президента

У парламентській коаліції точно не буде "Опозиційного блоку" - радник президента
Олег Медведєв Фото: zik.ua

Радник президента України Олег Медведєв повідомив, що в створюваній парламентської коаліції точно не буде "Опозиційного блоку".

"Єдине, кого я точно можу сказати, що за жодних обставин не буде в складі коаліції - це "Опозиційного блоку". Все інше може складатися і це залежить від переговорів і побажань різних політичних сил та їх бажання або не бажання брати на себе відповідальність", - сказав він в ефірі "5 каналу" у вівторок ввечері.

За словами Медведєва, з президентом з питань коаліції вже спілкувалися лідери "Народного фронту" Арсеній Яценюк та Олександр Турчинов, а також лідер "Самопомочі" Андрій Садовий.

"Позиція президента була озвучена ще до виборів і полягала в тому, щоб коаліція мала конституційну більшість голосів, тому що деякі реформи, такі як децентралізація і судова реформа, потрібно здійснювати через зміни до Конституції", - сказав Медведєв.

Зараз ви читаєте новину «У парламентській коаліції точно не буде "Опозиційного блоку" - радник президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути