Ексклюзиви
понеділок, 19 грудня 2011 09:25

У НАТО стурбовані регресом у низці сфер життя України - БЮТ

У НАТО стурбовані регресом у низці сфер життя України - БЮТ

У штаб-квартирі НАТО стурбовані регресом у низці сфер суспільного життя України. Йдеться, зокрема, про судову реформу, вибіркове застосування судочинства щодо Юлії Тимошенко, стан свободи слова та поширення корупції.

Про це повідомив член Української частини Міжпарламентської ради Україна – НАТО, голова Виконавчого комітету партії "Реформи і Порядок" Остап Семерак, повідомляє прес-служба ПРП.

За його словами, основною темою обговорення є стан реалізації Річної національної програми (РНП) співпраці України з НАТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У НАТО поговорили про "ганебний судовий процес" над Тимошенко

Як повідомив парламентарій, стурбованість станом справ в Україні висловив заступник помічника генерального секретаря НАТО Джеймс Аппатурай, який очолював делегацію альянсу, що здійснила моніторинговий візит до нашої країни у жовтні цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм про суд проти Тимошенко показали парламентаріям НАТО

"Українські ЗМІ тоді писали, що делегація НАТО позитивно оцінила хід виконання Річної національної програми. Мене це здивувало, бо РНП містить цілий блок завдань щодо реформ у внутрішній політиці. Я уточнив у Джеймса Аппатурая, чи справді в НАТО задоволені, особливо в частині реформування та реалізації внутрішньої політики. Він заявив, що в НАТО загалом позитивно оцінюють виконання РНП, але стурбовані регресом у таких питаннях як судова реформа, вибіркове судочинство щодо Юлії Тимошенко, стан свободи слова та поширення корупції", – зазначив Семерак.

Зараз ви читаєте новину «У НАТО стурбовані регресом у низці сфер життя України - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути