четвер, 14 березня 2013 09:38

"У нас такий розгул демократії, що Америці і не снилося" - Чечетов

"У нас такий розгул демократії, що Америці і не снилося" - Чечетов
Фото: ukranews.com

Україна не скочується до авторитаризму президента Віктора Януковича, оскільки вона демократична країна, а Америка набагато авторитарніша за Україну.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов.

Коментуючи доповідь американської розвідки, в якій говориться, що в своїй політиці Україна "все більше скочується до авторитаризму президента" Віктора Януковича, він зазначив: "В Америці вистачає своїх проблем, нехай вирішують їх, а ми самі вирішимо свої проблеми. Ми ж їм не вказуємо як їм себе вести, а поводимося коректно".

Крім того, Чечетов обурився такою оцінкою щодо ситуації в країні, оскільки вважає, що Америка набагато авторитарніша за Україну. "Ну, яка Україна авторитарна країна, якщо у нас відкрито закликають до повстання і повалення ладу? А ось Америка - авторитарна країна. Ми, в порівнянні з Америкою - демократія в найвищій мірі, і ми демократичніше в сто разів. У нас такий розгул демократії, що Америці і не снилося", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ЄС відчули рішучість Києва підписати Угоду про асоціацію

Також він зазначив: "Ми бажаємо, щоб в Америці було як у нас: щоб поліцейські не стріляли в людей, якщо на них хтось руку підіймає... Ми бажаємо і Америці, щоб сенатори могли заходити, як у нас, в суд, тиснути на суддів. В Америці такого робити не дають. Так, де у них демократія?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комуніст зажадав розмовляти російською у Раді, інакше - "засідання комітету будуть нелегітимними"

Нагадаємо, за даними американської розвідки, у своїй політиці Україна "все більше скочується до авторитаризму президента" Віктора Януковича, і це шкодить інтересам США в регіоні.

Зараз ви читаєте новину «"У нас такий розгул демократії, що Америці і не снилося" - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

62

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути