пʼятниця, 27 квітня 2012 13:38

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У МОЗі наполягають: Тимошенко двічі відмовилась він медекспертизи

У МОЗі наполягають: Тимошенко двічі відмовилась він медекспертизи
Фото: www.facebook.com

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко, яка міститься в Качанівській колонії, двічі відмовилася від огляду медичної комісії, створеної Міністерством охорони здоров'я для визначення можливостей її участі або неучасті у судовому засіданні, повідомила голова комісії - перший заступник міністра охорони здоров'я України Раїса Моїсеєнко.

"Наша комісія, на жаль, була позбавлена ??можливості дати оцінку стану Юлії Володимирівни і у зв'язку з цим дати можливі рекомендації, що стосуються її можливої ??участі в судовому засіданні як 28-го числа, так і в інші дні. Тому наша комісія рекомендувала залишити динамічне спостереження в межах Качанівської колонії і рекомендувала повернутися до цього питання через мінімум два тижні. Можливо, Юлія Володимирівна дасть можливість її оглянути", - сказала Моїсеєнко журналістам на брифінгу в Качанівській колонії.

Вона зазначила, що висновки комісії будуть направлені керівництву Державної пенітенціарної служби та рішення про доставку або недоставку Тимошенко на судове засідання 28-го квітня не входить до повноважень комісії.

За її словами, вона також не має інформації про можливий приїзд лікарів клініки "Шаріте" до Харкова для медичного обстеження Тимошенко.

Нагадаємо, раніше було оприлюднено фото із синцями Тимошенко та висновки медекспертів, які підтверджують побиття екс-прем'єра.

Зараз ви читаєте новину «У МОЗі наполягають: Тимошенко двічі відмовилась він медекспертизи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути