Ексклюзиви
субота, 31 січня 2015 18:15

У Мінську почалася зустріч контактної групи без терористів. Пушилін висунув Порошенку вимогу

У Мінську почалася зустріч контактної групи без терористів. Пушилін висунув Порошенку вимогу
Фото: obozrevatel.com

У Мінську розпочалася зустріч контактної групи з врегулювання ситуації в Україні. На неї не з'явилися представники "ДНР" і "ЛНР" Денис Пушилін і Владислав Дейнего. Однак, вони висунули президенту України нові вимоги.

Про це повідомляє "ТАСС".

Відзначається, що після прибуття до Мінська Пушилін прямо в аеропорту заявив, що вони з Дейнего не прибудуть на переговори контактної групи в Мінськ, поки президент України Петро Порошенко не віддасть указ про відвід озброєнь від фактичної лінії зіткнення.

"Поки Петро Порошенко не віддасть публічний наказ армії і Нацгвардії припинити вогонь, відвести артилерію і ракетні комплекси від лінії зіткнення станом на 31 січня 2015 на дальності, зазначеної в Меморандумі від 19 вересня", - уточнив Пушилін.

Нагадаємо, на сьогоднішні переговори до Мінська прибули парламентер від Києва екс-президент України Леонід Кучма, представник ОБСЄ Хайді Тальявіні, посол РФ в Україні Михайло Зурабов.

Зараз ви читаєте новину «У Мінську почалася зустріч контактної групи без терористів. Пушилін висунув Порошенку вимогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути