неділя, 02 вересня 2012 11:17

У Міноборони кажуть, що Саламатін не брехав Януковичу

У Міноборони кажуть, що Саламатін не брехав Януковичу
Прес-служба Міноборони назвала інформацію в ЗМІ "брудною кампанією з дискредитації міністра". Фото: news.online.ua

Прес-служба Міноборони називає інформацію ЗМІ про те, що міністр Дмитро Саламатін увів в оману президента Віктора Януковича, брудною кампанією з дискредитації міністра.

Як повідомляється на сайті Міноборони, 9 серпня 2012 року відбулася зустріч Саламатіна з послом Республіки Ірак в Україні Шоршем Халідом Саідом.

За повідомленням директора Департаменту міжнародного оборонного співробітництва Міноборони Віктора Смирнова, який був присутній на цій зустрічі, Шорш Халід Саід поінформував міністра про те, що "хмари над контрактом між Іраком та Україною на поставку БТР розвіялись".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ: Саламатін збрехав Януковичу про поставку військової техніки до Іраку

За словами Смирнова, під час зустрічі українську сторону було поінформовано, що прем'єр-міністр Іраку Нурі аль Малікі видав відповідний урядовий документ на виконання іракською стороною контракта.

"Під час зустрічі Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Ірак в Україні Шорш Халід Саід висловив також стурбованість тим, що чергова партія БТР у кількості 62 штук, які є невід'ємною частиною працюючого на сьогоднішній день контракту та вже які прийняті іракською стороною, знаходиться в порту Одеси і з невідомих причин не відправляється іракській стороні", – заявив Смирнов.

"Загалом зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері і сторони знайшли взаєморозуміння з усіх питань, що обговорювались", – поінформував він.

Зараз ви читаєте новину «У Міноборони кажуть, що Саламатін не брехав Януковичу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути