четвер, 09 травня 2013 10:54

У Львові суд дозволив проводити 9 травня лише офіційні заходи

У Львові суд дозволив проводити 9 травня лише офіційні заходи
Фото: ridna.ua

Львівський окружний адміністративний суд за позовом Львівської міської ради заборонив проведення всіх масових заходів, присвячених Дню перемоги, окрім офіційних. Про це повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Раніше, 8 травня, Львівська міськрада направила позовну заяву до суду з вимогою заборонити проведення акцій 9 травня у Львові, крім тих, які передбачені як офіційні заходи.

"Суд прийняв рішення заборонити проведення масових заходів у Львові 9 травня, крім тих, які передбачені як офіційні", - заявила начальник юридичного управління міськради Гелена Пайонкевич.

"Юридичне управління Львівської міської ради мало достатньо підстав вважати, що задекларовані в заявках акції можуть спричинити загрозу громадській безпеці на 9 травня. Ми подали позовну заяву. У справі був 21 відповідач. Ми вперше стикаємося з такою кількістю відповідачів. Торік було 10 - 12", - зазначила Пайонкевич.

Як повідомили в Центрі надання адміністративних послуг, на кінець дня 8 травня до Львівської міської ради надійшло всього 23 заявки на проведення заходів 9 травня.

Нагадаємо, в партії ВО "Свобода", після рішення Львівського окружного адміністративного суду зупинити заборона на комуністичну символіку в місті, пообіцяли прийняти "всі можливі заходи, передбачені чинним законодавством України, щоб не допустити проведення сталінсько-гітлерівського шабашу у Львові".

Зараз ви читаєте новину «У Львові суд дозволив проводити 9 травня лише офіційні заходи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути