середа, 19 лютого 2014 14:55

У Львові бізнесмен залишив ряди "регіоналів"

У Львові бізнесмен залишив ряди "регіоналів"

Сьогодні Партію регіонів у Львові покинув ще один партієць - Олег Баран.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Він - один з найбільших бізнесменів-"регіоналів" в області. Має кільканадцять ферм та власну мережу м'ясних магазинів. Активісти неодноразово пікетували його торгові точки, закликали львів'ян не купувати у нього м'яса. Однак Баран, який є обласним депутатом, не виходив з партії. Він написав заяву після подій сьогоднішньої ночі.

"Більше двох місяців ми, представники обласної організації Партії Регіонів, апелюємо до влади із проханням почути людей, які вийшли на Майдан, доносимо позицію Галичини до Києва. Однак, на жаль, діалогу – не відбулось. Як і раніше, разом з вами засуджую дії влади, які не відповідають інтересам українського народу, привели до смертей. З сумом констатую, Київ проігнорував позицію представників Партії регіонів Галичини. У розрізі останніх подій - більше не можу залишатися у числі членів Партії регіонів", - заявив Баран.

Також на львівському торгово-виробничому комплексі "Південний" сьогодні не працюють частина магазинів.

Підприємці побоюються розгромів. Адже торгові площі "Південного" належать голові обласної організації Партії Регіонів Петру Писарчуку, який не вийшов з партії. Офіс партії теж знаходиться на "Південному".

Зараз ви читаєте новину «У Львові бізнесмен залишив ряди "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути