середа, 03 серпня 2016 11:35

У Луценка заговорили про розтягування справи Онищенка на рік

У Луценка заговорили про розтягування справи Онищенка на рік
Фото: bbc.com

Справа підозрюваного в газових махінаціях нардепа Олександра Онищенка може затягнутися на рік. Однак обов'язково буде завершена.

У цьому запевнив заступник генпрокурора Євген Єнін в інтерв'ю "Громадському".

"Ми не говоримо, що дістанемо Онищенка завтра-післязавтра. Нехай це буде за півроку, навіть за рік. Але він має знати, що українське правосуддя за ним прийде", - сказав Єнін.

За його словами, Україна підійшла до цієї справи дуже системно.

"Не хотів би робити супершоу з кожного кроку щодо провадження по Онищенку. Набагато важливіше, можливо, втратити кілька днів, але ретельно підійти до підготовки всіх документів. Особливо, пов'язаних із міжнародним аспектом. Нам доводиться працювати далеко не з хлопчиками. Вони вкрали сотні мільйонів і мають кошти на найкращих адвокатів. На тих захисників, які мають величезний досвід у межах тієї чи іншої юрисдикції", - вважає заступник генпрокурора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр-утікач розказав, чим закінчиться справа Онищенка

Нагадаємо, нардепа Олександра Онищенка підозрюють у створенні газової схеми з відмивання державних коштів. 5 липня Верховна Рада зняла з нього недоторканність. 27 липня генпрокурор Юрій Луценко підписав повідомлення про підозру Онищенку.

Раніше Онищенко заявив, що перебуває в Лондоні, і через адвокатів передав НАБУ адресу та контакти, за якими з ним нібито можна зв'язатися.

Зараз ви читаєте новину «У Луценка заговорили про розтягування справи Онищенка на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути