Ексклюзиви
понеділок, 03 березня 2014 14:22

У Криму українські моряки "послали" "російського ставленика" та заспівали Гімн України

У Криму українські моряки "послали" "російського ставленика" та заспівали Гімн України

3 березня пройшло офіцерське зібрання в штабі ВМСУ, на якому виступили в.о. командувача ВМС України Сергій Гайдук і так званий "командувач ВМС Республіки Крим" Денис Березовський.

Про це повідомляється в мережі Facebook.

Перед офіцерами був поставлений вибір - кому служити. Більшість офіцерів, розуміючи що йде окупація України, відкинули зрадницькі вмовляння Березовського і виконали державний Гімн України .

Збори офіцерів були проведені без присутності 5 - каналу та інших основних ЗМІ дочекатися не вдалося, були тільки ТРК "Бриз" і ще два севастопольських телеканала.

Виступали по черзі контр-адмірал Гайдук і Березовський .

У ході зборів офіцери ВМС України заспівали державний Гімн України та заслухали по черзі виступи сторін.

Гайдук заявив, що офіцери залишаються вірні присязі на вірність народу України .

Березовський ніяких ультиматумів висувати не став, а досить розпливчасто запропонував без прийняття окремої присяги "народу Криму" погодиться виконувати його накази, написання будь-яких рапортів не вимагав. Пообіцяв "золоті гори" і зарплати на рівні військовослужбовців ЧФ РФ. У відповідь на його заяву офіцери висловили думку, що якщо він бажає створювати флот Криму, то нехай це робить за межами Штабу ВМС України. Також задали йому питання на якій підставі військовослужбовці РФ зі зброєю в руках блокують і захоплюють військові частини ВМС України. На це Березовський відповів, що це "Загони самооборони". У відповідь його послали... Офіцери відкрито не визнали Березовського і заявили, що залишаються вірними Україні і готові відстоювати її територіальну цілісність і незалежність.

Зараз ви читаєте новину «У Криму українські моряки "послали" "російського ставленика" та заспівали Гімн України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути