понеділок, 22 грудня 2014 15:29

У Кремлі порівняли Росію з Кубою та пригрозили Вашингтону "відповіддю" на санкції

У Кремлі порівняли Росію з Кубою та пригрозили Вашингтону "відповіддю" на санкції
Gazeta.ru

Помічник президента РФ Юрій Ушаков висловив сподівання на якнайшвидше визнання американською стороною марності її санкцій проти Росії і висловив думку, що Москва відповість на обмежувальні заходи Вашингтону щодо Криму.

"Для визнання марності заходів санкцій проти Куби американцям знадобилося більше 50 років. Що стосується санкційних кроків щодо Росії, то вони поки тільки, на жаль, нарощуються, але хотілося б висловити надію, що в російському сюжеті прозріння настане швидше", - сказав Ушаков на брифінгу в понеділок.

Він заявив, що в Москві розглянуть питання про заходи у в зв'язку з санкціями США проти Криму.

"Конкретно, що буде зроблено у відповідь, мені поки важко сказати, але, очевидно, якісь заходи будуть розглядатися. Але який характер вони будуть приймати, я ще поки не знаю. Головне, щоб додаткові санкції не погіршували загальну ситуацію в світі, загальну ситуацію в економіці, у нас в країні", - сказав Ушаков.

Він зазначив, що кризовий стан "у відносинах між двома найбільшими ядерними державами, звичайно, не сприяє стабільності в міжнародних справах, не сприяє забезпеченню міжнародної безпеки в цілому".

Минулої п'ятниці ввечері США розширили санкції проти Росії. Зокрема, як повідомив Білий дім, США заборонили експорт товарів, послуг, технологій в Крим, а також імпорт товарів, послуг, технологій з півострова. Будь-які нові інвестиції з боку США в Крим також заборонені. Міністру фінансів США дано право накладати санкції на приватних осіб і компанії, що працюють в Криму.

Зараз ви читаєте новину «У Кремлі порівняли Росію з Кубою та пригрозили Вашингтону "відповіддю" на санкції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути