вівторок, 25 листопада 2014 16:43

У Кремлі Ляшка тепер вважають за головного ворога - політолог

У Кремлі Ляшка тепер вважають за головного ворога - політолог

У минулі вихідні український політолог Вадим Карасьов взяв участь у кількох підсумкових аналітичних програмах московських телеканалів. Своїми враженнями він поділився з кореспондентом "ЮА-інфо". "Після кожного запрошення стоїть питання внутрішнього вибору: їхати і відстоювати позицію або ігнорувати, оскільки все одно перекрутять? Цього разу я таки вирішив прийняти бій, і не шкодую про своє рішення - мої аргументи переважаючим за числом опонентам крити було нічим" - розповідає політолог.

"Цензура в аналітичному середовищі досягла того рівня, що навіть в кулуарах після ефіру вони продовжують говорити гаслами, хоча вже без тієї впевненості, яка звучить в публічних спічах. Розумні люди бачать безперспективність політики нинішнього Кремля, і вже відчувається криза жанру, нових аргументів для виправдовування своєї позиції не з'являється, старі виглядають непереконливо - повідомив Карасьов. - Кремль після австралійського саміту і українських виборів оновлює списки своїх персональних і політичних ворогів. З міжнародного співтовариства це все теж НАТО і американці, причому демонізували і м'якого Обаму, і жорсткого Маккейна. З українських політиків все більше починають виділяти Олега Ляшка, проходження в парламент його фракції насторожило російських політиків. З іншими українськими політиками першого ешелону у росіян є такий-сякий досвід спілкування, Ляшко ж для них небезпечний своєю некерованістю і неконтрольованістю".

"Головна ж тема обговорення на московських майданчиках - наскільки швидко і серйозно піде Україна в НАТО, як це записали в коаліційній угоді. Я їм з цього приводу сказав чітко: самі догралися, сама Росія підштовхнула українських політиків до прискорення інтеграції в НАТО" - резюмує Вадим Карасьов.

Зараз ви читаєте новину «У Кремлі Ляшка тепер вважають за головного ворога - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути