понеділок, 06 лютого 2012 18:58

У КОДі вирішили: "Безпартійні кандидати у Раді - потенційні зрадники"

У КОДі вирішили: "Безпартійні кандидати у Раді - потенційні зрадники"
Василь Деревляний, голова Тернопільського обласного осередку "Фронту Змін" Любов Гринчишин і Олексій Кайда під час засідання КОДу

Жоден кандидат, який балотуватиметься на окрузі та називатиме себе позапартійним, не може вважатися опозиційним до чинної влади.

Про це заявили активісти Комітету опору диктатурі на Тернопільщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обласні опозиційні сили домовилися діяти разом

"Всі ми зараз слідкуємо за рейтингом партії влади і бачимо, що він кудись стрімко летить. Причому не в той бік куди б владі хотілося. Вони зараз розуміють, що лейба "Партія регіонів" не буде допомагати їхньому кандидату, а навпаки створить додаткові проблеми. Для них єдиний вихід – спробувати провести людей під виглядом позапартійних. Ми проти того, щоб в парламент попадали такі люди, які б потім там бігали і займались особистим працевлаштуванням. Має бути чітка партійна відповідальність за кандидатів, тому від опозиції не йтимуть позапартійні", - заявила лідер "Фронту Змін" в Тернопільській області Любов Гринчишин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська закликала опозицію подружитись навколо ультиматуму до Януковича

Лідер обласної ВО "Свобода" Олексій Кайда зазначив, що позапартійний депутат не може бути повноцінним членом парламенту.

"Повинна бути група – фракція, яка б лобіювала певні закони в кабміні і в комітетах. А що може зробити одна позапартійна незалежна людина? І від кого взагалі незалежна? Від громади? Згадати всі попередні вибори – 94-й, 98-й, 2002-й. Всі хто називав себе незалежним в результаті переходив на бік влади. Незалежні голосують як каже влада – це доконаний факт", - зауважив Кайда.

Зараз ви читаєте новину «У КОДі вирішили: "Безпартійні кандидати у Раді - потенційні зрадники"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути