субота, 26 грудня 2015 11:02

У Києві продовжився суд над Корбаном

У Києві продовжився суд над Корбаном
УНІАН

Дніпровський районний суд Києва у суботу вранці продовжив засідання за клопотанням прокуратури по зміні запобіжного заходу лідеру партії "Укроп" Геннадію Корбану з домашнього арешту на утримання під вартою.

На початку засідання прокурор повідомив, що Корбану вручили клопотання по зміні запобіжного заходу і зафіксовали відмову від отримання цього клопотання. Крім того, Корбану вручили повістку про виклик до суду в суботу на 09.00, від її одержання він також відмовився.

За словами прокурора, після проведених медичних процедур підозрюваний перебуває "у задовільному стані".

Водночас захист Корбана виступив проти долучення наданих прокурором документів, заявивши, що клопотання і повістка вручалися без присутності адвокатів, з порушенням права на захист.

Надані прокурором документи суд прийняв до розгляду.

Прокурор заявив, що у наданій довідці зазначено, що стан Корбана стабільний. Він заявив клопотання на дозвіл примусової доставки підозрюваного до суду.

Після цього суддя оголосив перерву на прохання сторони захисту - для ознайомлення з клопотанням про примусову доставку Корбана до суду.

Нагадаємо, Корбан фігурує у справах за фактами захоплення заручників, створення та участі у злочинній організації, привласненні коштів в особливо великих розмірах та перешкоджанні діяльності виборчих комісій.

Зараз ви читаєте новину «У Києві продовжився суд над Корбаном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути