середа, 24 липня 2013 12:27

У Київ Кирил приїде по окремій колії на броньованому поїзді з храмом

У Київ Кирил приїде по окремій колії на броньованому поїзді з храмом
Патріарх Кирил. Фото:www.ntv.ru

Глава РПЦ приїде до Києва з Москви в п'ятницю ввечері, близько 19-20 годин, на спеціальному броньованому поїзді. Про це повідомляє "Сегодня".

"Це як готель на колесах. Такий був у Сталіна. Там п'ять вагонів, останній - вагон-храм. Охорона у патріарха, як у Владіміра Путіна. Для потягу розроблять спеціальний графік руху, а їхати він буде по виділеній колії ", - повідомило джерело.

Приїзд поїзд на Центральний залізничний вокзал Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович висловив своє бачення святкування Дня Хрещення Русі

"Перекривати у п'ятницю ввечері дороги, входи і виходи на вокзалі ніхто не буде. Але міліціонерів буде багато - близько двох сотень тільки на вокзалі ", - розповіли у довідковій Центрального вокзалу.

Як повідомлялось, патріарх Кіріл і предстоятелі інших православних церков приїдуть у Київ на спеціальному літерному поїзді, в якому також перевозитимуть хрест апостола Андрія Первозванного. Після святкування ювілею Хрещення Русі у Києві, Кіріл на цьому ж поїзді поїде до Мінська.

Нагадаємо, у червні посол Росії Міхаіл Зурабов заявив, що  Україна та Росія спільно відсвяткують1025-річчя хрещення Русі "з усім розмахом".

Зараз ви читаєте новину «У Київ Кирил приїде по окремій колії на броньованому поїзді з храмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

377

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути