понеділок, 26 липня 2010 16:03

У групі Жванії проспівали Янковичу дифірамби

У групі Жванії проспівали Янковичу дифірамби
Народний депутат України, який входть до групи Давида Жванії "Право вибору", Сергій Василенко упевнений, що президент України Віктор Янукович хоче затвердити Україну в світі як державу.

Про це він заявив в інтерв'ю "Главкому".

"Президент Віктор Федорович Янукович, хто б що не казав, але хоче завтредити Україну в світі як державу. І мені це подобається. Я це бачу за його першими крокам - він облаштовує місце, де живе", - сказав Василенко.

При цьому він висловив переконання, що господар завжди повинен бути жорстким. "Якщо господар не жорсткий, то він нічого не добивається. Це та родзинка, яка є у господарів, - він цією жорсткістю викликає до себе пошану", - сказав нардеп.

"І не треба розповідати, що якщо людина жорстка, то він якийсь страшний, рогатий або ще який", - додав Василенко.

"Щодо Януковича - то уявіть собі, що Україна - це великий завод, в якому є цехи. Начальника цеху не цікавить, як там працюють інші цехи, як працює генеральний директор. Він ходив до генерального, стукав кулаком по столу, вимагав додаткову премію для своїх людей, кращі умови праці для свого цеху, використовуючи для цього різні, зокрема, нетрадиційні методи. Наприклад, заніс генеральному пляшку коньяку, щоб у нього в цеху повітря поставили, і людям жарко не було. Підло робив? Ні, я вважаю, що нормально. І ось коли цей начальник цеху стане керівником підприємства, він же дивитиметься не лише на свій цех. Він насамперед подивиться, де живуть гірше і змінить там начальника цеху", - пояснив Василенко.

Зараз ви читаєте новину «У групі Жванії проспівали Янковичу дифірамби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути