пʼятниця, 27 липня 2012 08:53

У Гриценка багато сумнівів, щодо опозиційності Кличка

У Гриценка багато сумнівів, щодо опозиційності Кличка
Фото: obozrevatel.com

Лідер партії Громадянська позиція Анатолій Гриценко заявив, що очолювана ним політсила об'єдналася з справжніми опозиційними партіями, а не з тими, які "імітують опозиційність з екранів телевізорів", і пояснив, що переговори з партією УДАР Віталія Кличка не були успішними, тому що "виникають питання до його опозиційності".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидати Кличка можуть попсувати результати опозиціонерів - політолог

"Партія Громадянська позиція, зваживши все, увійшла до Об'єднаної опозиції Батьківщина. Ми об'єдналися з політичними партіями, які дійсно є опозиційними, які демонструють свою рішучість до дій і в парламенті, і на вулиці, а не з тими, хто з екранів або сіті-лайтів розповідають про свою альтернативності і стоять осторонь від людських проблем ", - заявив Гриценко під час прес-конференції у Львові.

Він зазначив, що "сьогодні є багато питань до партії УДАР та Віталія Кличка".

"Я хотів би почути, чому Іван Плачков, людина, який проводив переговори за спиною уряду, в якому були Гриценко, Яценюк, Тарасюк, Кириленко, Пинзеник, здав інтереси нашої країни - підписав контракт з РосУкрЕнерго, впустив в країну УкрГазЕнерго, які взяли під контроль кращі підприємства. Це національна зрада. Чому ця людина йде від Кличка? Плачков - член партії і політради партії Кличка. І, за згодою лідера партії, Плачков йде очолювати компанію Ахметова Київенерго, проти якої опозиційні сили борються як проти монополіста, який диктує киянам цінову та іншу політику", - сказав Гриценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк про Кличка: "На жаль, не всі поділяють наші цінності"

"Як пояснити те, що коли треба було протистояти Беркуту біля Українського дому, Кличко роздавав автографи? Немає відповіді на те, чому Кличко не став поруч з нами на акціях протесту, коли підписувалися Харківські угоди. Ось чому виникає питання до його опозиційності. Тому Громадянська позиція об'єдналася з тими, хто дійсно в опозиції. Ми добре розуміємо, що це квиток на політичну війну, а не за посадами, і ми його беремо", - заявив Гриценко.

Нагадаємо, 20 липня партія Гриценко офіційно приєдналася до об'єднаної опозиції.

Зараз ви читаєте новину «У Гриценка багато сумнівів, щодо опозиційності Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути