вівторок, 07 червня 2016 17:04

У ГПУ пролили світло на справу Іванющенка

У ГПУ пролили світло на справу Іванющенка
zn.ua

Департамент спеціальних розслідувань Генпрокуратури розслідує розкрадання коштів Кіотського протоколу Юрієм Іванющенком.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Наразі проводять досудове розслідування.

"Слідчими Генеральної прокуратури встановлено, що частину грошей Кіотського протоколу було витрачено через приватні структури в різних регіонах України. Зокрема у Житомирській, Київській, Івано-Франківській областях та інших. У кримінальних провадженнях будуть проведені відповідні судові експертизи. Не зважаючи на те, що частина об'єктів, на яких проводились роботи, знаходиться на окупованій території Донбасу, слідство не зупиниться. У справі буде прийнято законне рішення", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юра Єнакієвський судиться з Лещенком

Нагадаємо, раніше журналіст Юрій Бутусов заявив, що Інтерпол зняв із карти розшуку Юрія Іванющенка, більш відомого як Юра Єнакіївський. Цю інформацію підтвердив депутат від БПП Сергій Лещенко. Він також заявив, що Порошенко допомагає Іванющенку уникнути розшуку.

Зараз ви читаєте новину «У ГПУ пролили світло на справу Іванющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути