Ексклюзиви
пʼятниця, 15 квітня 2011 16:05

У Генпрокуратурі заговорили про реанімування справи проти Мельниченка

У Генпрокуратурі заговорили про реанімування справи проти Мельниченка

Генеральний прокурор Віктор Пшонка не виключає, що кримінальна справа проти екс-майора Держохорони Миколи Мельниченка може бути відновлена.

Про це він сказав на прес-конференції.

"Проти екс-майора Держохорони не потрібно ставити нову кримінальну справу. Може йтися лише про скасування раніше прийнятого рішення про закриття кримінальної справи проти Мельниченка", - сказав він.

Генпрокурор нагадав, що кримінальну справу було закрито у 2005 році тодішнім генеральним прокурором Святославом Піскуном.

"У 2005 році генеральним прокурором Піскуном Святославом Михайловичем особисто закрито кримінальну справу проти Мельниченка", - сказав він.

Генпрокурор уточнив, що рішення про поновлення справи проти Мельниченка буде визначено в ході розслідування кримінальної справи щодо вбивства Георгія Гонгадзе.

Раніше екс-голова СБУ Ігор Смешко заявив, що проти Мельниченка слід поновити кримінальну справу, яку закрив екс-генпрокурор Святослав Піскун. Крім того, за його словами, справжність плівок екс-майора Держохорони неможливо довести.

Зараз ви читаєте новину «У Генпрокуратурі заговорили про реанімування справи проти Мельниченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути