пʼятниця, 13 січня 2017 13:52

У фракції Порошенка назвали найбільшу "зраду"

У фракції Порошенка назвали найбільшу "зраду"
unian.ua

У Верховній Раді витратили багато зусиль не на реформи, а на з'ясування стосунків між собою.

Про це сказав депутат з фракції "Блоку Петра Порошенка" Олександр Черненко в інтерв'ю "Цензор.нет".

"Внутрішньополітичний конфлікт, який вилився у популізм і нестабільну роботу парламенту. На жаль, відбувся розвал коаліції, яка налічувала понад 300 голосів і мала реформаторський потенціал. Витратили багато зусиль не на реформи, а на з'ясування стосунків між собою. Це найбільша "зрада", - заявив він.

Депутат нагадав про питання Донбасу і переговорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дострокових виборів у Раду не буде

"Всі ми розуміємо, що "Мінськ" помер. Але свою історичну роль виконав. Після підписання Мінських угод у багатьох коментаторів "зрада" зашкалювала - казали, що завтра терористів оберуть легітимними керівниками. Ясно, що цього не могло бути. Але ми виграли певний час. Тому в цьому плані можна сказати, що угоди були позитивом. Тепер потрібно шукати новий формат. На горизонті такого не спостерігається. Всі чекають, щоб побачити, куди занесе Трампа, що буде в Німеччині та Франції. Тому тут спостерігають, я не скажу, що "зраду", але певний застій", - додав він.

Позачергові вибори до Верховної Ради проходили 26 жовтня 2014 року. Депутатів обирали за змішаною виборчою системою: 225 пропорційно, 225 на мажоритарних округах. До парламенту пройшли "Блок Петра Порошенка", "Народний фронт", "Опозиційний блок", "Самопоміч", Радикальна партія Олега Ляшка і ВО "Батьківщина".
Зараз ви читаєте новину «У фракції Порошенка назвали найбільшу "зраду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути