пʼятниця, 07 червня 2013 21:37

У єдиного кандидата від опозиції має бути стартовий рейтинг не менше 30% - Луценко

У єдиного кандидата від опозиції має бути стартовий рейтинг не менше 30% - Луценко
Юрій Луценко. Фото: newsmarket.com.ua/

Екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко переконаний, що у єдиного кандидата від опозиції має бути стартовий рейтинг не менше 30% підтримки виборців.

"У мене таке враження, що влада відчуває повну безкарність і самовпевненість. Відповіддю на це може бути одне: відомий кандидат від опозиції зі стартовим рейтингом в 30%. Тоді, вибачте, мєнти почнуть сачкувати, чиновники зливати інформацію, олігархи класти яйця в усі кошики , і тоді у народу буде можливість обрати нову владу ", - сказав Луценко журналістам після завершення засідання в Києво-Святошинському райсуді Київської області, який розглядав його скаргу.

"Якщо самовдоволена опозиція буде і далі йти перевальцем, задовольняючись тим, що їм кинули якогось невеликого чиновника від міліції чи прокуратури, ми, на жаль, будемо мати величезні проблеми як в 2015, так і, тим більше, в наступних роках", - підкреслив політик.

Як повідомлялося, екс-прем'єр Юлія Тимошенко виступає проти висунення єдиного кандидата від опозиції на вибори президента України, які пройдуть в 2015 році, якщо ті будуть проходити у два тури. При цьому, за її словами, "принципово важливо, щоб всі лідери опозиційних сил вже сьогодні підписали публічну угоду про непоборювання між собою в першому турі і про одностайну підтримку опозиціонера в другому турі".

Зараз ви читаєте новину «У єдиного кандидата від опозиції має бути стартовий рейтинг не менше 30% - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути