четвер, 17 жовтня 2013 11:12

У ЦВК вже зареєстрували 18 кандидатів на перевибори: з "Батьківщини" - найбільше

У ЦВК вже зареєстрували 18 кандидатів на перевибори: з "Батьківщини" - найбільше
Фото: tsn.ua

Станом на 18.00 середи до ЦВК надійшли документи про висунення 18 кандидатів на повторних виборах народних депутатів у п'яти одномандатних округах, з них 4 самовисуванця і 14 - від політичних партій.

У прес-службі ЦВК повідомляють, що від політичних партій висунуті 4 кандидати від ВО " Батьківщина" (Віктор Романюк у 94 окрузі, Аркадій Корнацкій в 132 окрузі, Леонід Даценко в 198 окрузі та Микола Булатецький в 194 окрузі).

Від ВО "Братство" надійшли документи про висунення трьох кандидатів (Віталій Чорний по 194 округу, Дмитро Лінько по 197 округу і по 223 округу - Аттіло - Дюло Селлеі -Довженко). Також по одному кандидату висунуто від: Соціалістичної партії, партії "Союз", Російського єдності, Політичної партії малого і середнього бізнесу України, Народної екологічної партії, партії "Ліберальна Україна", ВО "Центр".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із "Батьківщини" виключили ще двох депутатів

Нагадаємо, в Україні 16 жовтня почався виборча кампанія з повторних виборів народних депутатів в одномандатних округах № № 94 (Обухів, Київська область), 132 (Первомайськ, Миколаївська область), 194 і 197 (Черкаси і Канів, Черкаська область) та 223 ( Шевченківський район, Київ).

Згідно з календарним планом висування кандидатів у народні депутати триватиме до 4 листопада включно. Кандидатів може висунути партія на з'їзді або вони можуть самовисуватися.

Опозиція уже заявила, що вона висуне тих же кандидатів, що і на чергових парламентських виборах у 2012 році. У середу відбудуться партійні з'їзди ВО "Батьківщина" та ВО "Свобода", на яких вони висунуть своїх кандидатів. Партія УДАР заявила, що підтримає єдиних кандидатів від опозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політолог: "Батьківщина" чистить свої ряди перед президентськими виборами

Партія регіонів заявила, що не буде проводити з'їзд і висувати своїх кандидатів, оскільки це висування "проводиться знизу", тобто вони будуть балотуватися шляхом самовисування. Поки точно не відомо, кого партія влади підтримає на цих виборах. Повторні вибори в зазначених п'яти мажоритарних округах відбудуться 15 грудня.

Зараз ви читаєте новину «У ЦВК вже зареєстрували 18 кандидатів на перевибори: з "Батьківщини" - найбільше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути