понеділок, 13 лютого 2012 17:37

У Черкасах "Свобода", "Фронт Змін" та "Батьківщина" підписали угоду про спільні дії

У Черкасах "Свобода", "Фронт Змін" та "Батьківщина" підписали угоду про спільні дії

Сьогодні керівники Черкаських обласних організацій "Свободи", "Фронту Змін" та "Батьківщини" підписали угоду про спільні дії об'єднаної опозиції на Черкащині.

Документ укладено на основі Угоди про спільні дії об'єднаної опозиції України, яку 22 січня 2012 року в Києві підписали лідери опозиційних політичних сил.

"Останнім шансом подолати антинародний режим є цьогорічні вибори до Верховної Ради. Ми повинні сьогодні проводити планомірну роботу задля досягнення цієї мети і долучати всі свої сили та сили наших партнерів з Об'єднаної опозиції Черкащини, – зазначила при підписанні Угоди голова Черкаської обласної "Свободи" Тетяна Чорномаз. - Ми зобов'язані діяти спільно задля збереження державності, задля майбутнього своїх дітей, свого народу, задля перемоги над представниками антинародної влади повсюдно на Черкащині, як і в усій Україні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок розповів, як зміцнити КОД зсередини, щоб влада не розвалила організацію

Голова Черкаської "Батьківщини" Анатолій Бондаренко повідомив, що відповідні Угоди мають підписати керівники "Свободи", "Фронту Змін" та "Батьківщини" у районах та містах області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Тернопільщині опозиція почала інтриги одразу після об'єднання

"На сьогодні в об'єднаній опозиції Черкащини присутні 22 політичні партії та громадські організації. Вважаю, що звуження кількості учасників опозиції навіть на користь таких поважних рейтингових партіїй, як "Батьківщина", "Свобода" і "Фронт Змін" не піде на користь реальному єднанню опозиції. Треба не нові угоди підписувати, а домовлятися про єдиний список на вибори 2012 року", - прокоментував підписання Угоди координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах "Свобода", "Фронт Змін" та "Батьківщина" підписали угоду про спільні дії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути