пʼятниця, 14 лютого 2014 14:41

У Черкасах Кличку вимикали світло і "мінували" конференц-залу

У Черкасах Кличку вимикали світло і "мінували" конференц-залу
ipress.ua

Щойно в Черкасах завершилася прес-конференція Віталія Кличка. Він приїхав до Черкас у рамках свого туру обласними центрами. Під час прес-конференції Кличко зазначив, що готовий до дебатів з Януковичем, але тільки на Майдані.

"Ще під час переговорів я відповів Януковичу, що готовий до дебатів, але на Майдані і за умови проведення дострокових президентських виборів. Інформація про те, що я відмовився, є неправдивою, і нею маніпулюють", - пояснив він.

Також Кличко назвав умови, за яких можна вивести країну з політичної кризи. 

"Країну можна вивести з політичної кризи за таких умов: перше - це повернення до Конституції 2004 року, друге - баланс влади між парламентом і президентом, третє - дострокові президентські вибори." 

Сьогодні в Черкасах, перед приїздом Віталія Кличка, із СІЗО звільнили 5 затриманих за штурм Черкаської ОДА у січні. Перед приїздом він оголосив, що хоче відвідати цих людей у слідчому ізоляторі.

Тим часом прикрість сталася у ресторані, де мав обідати лідер партії "Удар" - там пропало світло. У приміщення, де Кличко мав провести збори з партактивом, надійшла інформація про замінування і зустріч довелося перенести в інше приміщення. На початку самої прес-конференції також зникло світло.

 

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах Кличку вимикали світло і "мінували" конференц-залу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути