четвер, 02 лютого 2012 22:55

У Броварах жорстоко побили опозиційного депутата: струс мозку, переломи

У Броварах жорстоко побили опозиційного депутата: струс мозку, переломи

Сьогодні, 2 лютого, у м. Бровари (Київська обл.) близько 20:30 при виході з автомобіля прямо біля власного під'їзду невідомі жорстоко побили опозиційного депутата Броварської міської ради Павла Різаненка та його водія.

Про це Gazeta.ua повідомила помічник депутата Аліна Дяченко.

За її словами, напад стався в кількох метрах від під'їзду депутата.

Як зміг повідомити постраждалий до приїзду "швидкої", на нього та його водія ззаду підбігла група невідомих в кількості 4-5 чоловік з криками "На землю! УБОП!", після чого почали бити. Нападники використовували палиці та інші невідомі предмети, були вдягнені в цивільний одяг, хоч представлялись представниками міліції. Відразу після нападу злочинці утекли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Броварах "Дід Мороз" просить депутатів не чіпати парк "Перемога"

За словами постраждалого, нападники складали враження навчених прийомам рукопашного бою, з гарною фізичною підготовкою, віком приблизно 30-35 років. Ні в депутата, ні у водія нічого відібраного не було.

На місце нападу відразу було викликано наряд міліції та "швидка". Проте не дочекавшись броварських медиків, Різаненка доправили до однієї з київських лікарень – були наявні ознаки струсу мозку, підозри на переломи руки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Броварах "регіонал" приватизував парк: люди виступили з протестом

Різаненко пов'язує напад на нього зі своєю політичною та депутатською діяльністю. У Броварах він відомий, зокрема, своєю діяльністю з протидії незаконного відчуження земель центрального парку "Перемога", розслідуванням щодо законності оренди броварських муніципальних та шкільних басейнів, багатьох резонансних земельних питань.

За більшістю цих схем стоїть голова Партії Регіонів у Броварах, броварський депутат Сергій Федоренко, відомий також як радник особистий масажист прем'єра Азарова.

Зараз ви читаєте новину «У Броварах жорстоко побили опозиційного депутата: струс мозку, переломи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути