неділя, 28 жовтня 2012 12:01

У Броварах напали на представника партії "Україна - вперед"

У Броварах напали на представника партії "Україна - вперед"
Володимир Ткаченко ФОТО: ukraina-vpered.com

Сьогодні вранці у Броварах трапилася сутичка між представником партії "Україна - вперед" та невідомим. Про це повідомив Володимир Ткаченко замголови партії "Україна - вперед".

Станом на 10:45 у штабі партії нарахували 546 порушень на виборчих округах. З них 47% є незначними, 33% - середньої тяжкості, решта — тяжкими порушеннями. Також у партії повідомили, що готуються масові фальсифікації у 217-му окрузі.

Учора невстановлені особи замінили всіх членів виборчої комісії від партії "Україна - вперед". Про це повідомив представник партії в окрузі Віталій Новицький.

Станом на ранок найбільше порушень у штабі партії нарахували у Запорізькій та Донецькій областях.

"У Запорізькій області на дільниці 230-140 членів ДВК від партії Наталі Королевської "Україна - вперед" не впустили на ранкове засідання комісії. У Полтавській області у 150-му окрузі стоїть представник місцевого підприємства і випитує чи всі його працівники прийшли на вибори. У Донецькій області в 41-му окрузі виборці приходять у супроводі медичних працівників. При вході їм (виборцям) видають паспорти, за якими вони голосують. Також на одній із дільниць області немає світла, тому зранку виборчий процес був зірваний. Щодо ситуації у Броварах, інформація уточнюється і буде пізніше", - розповів Ткаченко.

Станом на 12:00 у штабі партії спокійно. Проводиться моніторинг виборів.

Зараз ви читаєте новину «У Броварах напали на представника партії "Україна - вперед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути