вівторок, 05 квітня 2016 08:49

У Білому Домі розповіли про ставлення до Порошенка після офшорного скандалу

У Білому Домі розповіли про ставлення до Порошенка після офшорного скандалу
Фото: novostimira.com.ua

США не поспішають робити висновки щодо документів панамського архіву та не змінять ставлення до президента України Петра Порошенка.

Про це на брифінгу сказав прес-секретар Білого Дому Джош Ернест, пише "ЛІГА.net".

"По-перше, я не можу коментувати будь-які конкретні звинувачення, які виникли на основі цих документів. З огляду на великий обсяг документів, про які йде мова, я думаю, що це важко - відразу перейти до якихось висновків", - сказав Ернест.

Він наголосив, що Порошенко й український уряд здійснюють антикорупційні реформи, США продовжуватимуть їх до цього заохочувати.

"Багато роботи зроблено. Якщо ви поглянете на підсумок попередника президента Порошенка, ясно, що був досягнутий певний важливий прогрес. Успішне здійснення цих реформ щодо боротьби з корупцією матиме вирішальне значення для довгострокового успіху української нації", - додав прес-секретар Білого Дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Панамські документи". Журналісти готові оприлюднити нові компромати

Нагадаємо, 3 квітня міжнародний консорціум журналістів опублікував масштабне розслідування про офшорні компанії, що використовуються впливовими людьми для ухилення від сплати податків. Серед фігурантів скандалу - президент України Петро Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «У Білому Домі розповіли про ставлення до Порошенка після офшорного скандалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути