вівторок, 24 січня 2012 20:50

У "Батьківщині" заявляють: непорозумінь між опозицією більше не виникає

У "Батьківщині" заявляють: непорозумінь між опозицією більше не виникає

Народний депутат від БЮТ Василь Деревляний розповів про домовленості, які є в опозиції. Через угоду, яку уклали у Києві 22 січня, змінилися плани щодо кандидатів на майбутні вибори до парламенту від Тернопільщини. Про це він розповів сьогодні під час прес-конференції.

"Від нашої політичної сили ми раніше подавали 5 кандидатів. Тепер буде два по округах і ще 2 може бути по прохідній частині", - заявив він.

Імена кандидатів від спільної опозиції поки що не озвучує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На округах опозиція обиратиме найкращих - Яценюк

"Я з повагою ставлюся до всіх політичних партій. Але в нас в області здатні і можуть поборотися лише три політичних сили – "Батьківщина", "Свобода" і "Фронт змін", - наголосив депутат.

Він також запевнив, що непорозумінь між опозицією більше не виникає.

"Я хочу сказати, що ми перегорнули сторінку непорозумінь. На сьогоднішній день непорозумінь абсолютно немає. Якщо ми бачимо спільного ворога – нині діючий режим Януковича, ми повинні переходити через якісь особисті претензії до когось", - зауважив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Першою від об'єднаної опозиції піде "Свобода" - Фесенко

За словами Деревляного, "Батьківщина" мала своїх 5 визначених кандидатів для округів Тернопільщини. Проте претензій від тих, хто тепер поза списком, не буде.

"Є домовленість і ми поділимося. Жодних претензій від кандидатів, що були раніше визначені, у нас не буде. Ми – дисциплінована політична сила. Для нас перемогти нині діючий режим – питання номер один. Будемо дотримуватися принципу рейтинговості. Так, як і в Києві розподілялася кількість округів по рейтинговості партії, так і буде діяти на терені області", - запевнив він.

Він озвучив вимоги до кандидатів у депутати.

"Перше: щоб це були місцеві. І друге: щоб ці люди були порядні і не компрометували нас під час агітаційного моменту. А ще щоб займали принципову позицію у відстоюванні інтересів жителів області", - додав Деревляний.

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" заявляють: непорозумінь між опозицією більше не виникає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути