понеділок, 07 червня 2010 18:59

У Януковича слова розходяться з діями - політолог

У Януковича слова розходяться з діями - політолог

Сто днів Януковича - це був час серйозних, голосних заяв і обмежених дій.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив політолог Віктор Таран.

"Покладалися величезні амбіції на перші дні діяльності Януковича. Натомість вийшов занадто великий розрив між тим, що обіцялося і що робилося", - наголосив він.

За словами експерта, про це свідчать елементарні приклади.

"Коли президент і влада говорять про широку свободу підприємцям, про податкові канікули, але насправді їх притискають і збирають податки наперед. Або коли з трибуни Янукович говорить, що олігархи будуть стояти в черзі разом з усіма. Але в той же час пів-Києва стоїть в черзі, поки Янукович їде на роботу. Або коли каже, що опозиції треба надати права, яких вона ніколи не мала. Але в цей же час відбувається побиття опозиціонерів, які виступили з протестами дій влади. Тобто слова розходяться з діями. Це колосальний розлам між тим, що говориться і робиться. І це є найяскравішою рисою правління Януковича", - наголосив експерт.

Він вважає також, що Янукович не хоче бути президентом всієї країни.

"Він замикається на кількох областях. Навіть його дії відображають вподобання цих регіонів. Це неправильна політика" - підкреслив політолог.

"Якщо Янукович хоче робити непопулярні реформи, він має опиратися на підтримку населення. Тому втрата підтримки на заході і в центрі означає, що проводити реформи Януковичу буде надто важко", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «У Януковича слова розходяться з діями - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути