середа, 18 вересня 2013 13:47

У Яценюка десяток-другий депутатів "на чемоданах" — "регіонал"

У Яценюка десяток-другий депутатів "на чемоданах" — "регіонал"
Фото: unn.com.ua

Партія регіонів створює можливості для самоорганізації депутатів.

Так Gazeta.ua "регіонал" Михайло Чечетов прокоментував законопроект щодо змін кількісного складу депутатської групи.

За його словами, метою цього законопроекту є підвищення ефективності роботи парламенту за рахунок покращення його структуризації. "Коли мажоритарник виграв вибори, почував себе королем на окрузі. Але коли він прийшов до парламенту, походив і зрозумів: один у полі не воїн. От написав законопроект. А хто його підтримає? Немає таких. Тому документ — у смітник. Треба прокласти дорогу на окрузі, але гроші не виділяють, а люди обурюються", - зазначив політик.

"Тут є ще важливий аспект. Депутат може сказати: я можу увійти із Івановим у фракцію, а з Петровим не піду. Тому йому треба створити альтернативу вибору. От зараз у Яценюка "сидять на чемоданах" десяток-другий депутатів. Вони не можуть бути там, не хочуть йти до нас, але й у самостійне плавання не йдуть, бо розуміють, що пропадуть. Тому треба їм дати майданчик. Чому не самоорганізуватися тим, хто не може бути в "Батьківщині" або у нас?!", - наголосив Чечетов.

Нардеп пояснив, що внесення проекту закону до парламенту не означає, що сьогодні він буде прийнятий. "Аби вносити законопроект до зали, потрібні голоси. Коли автор відчує, що є необхідна кількість — документ буде в залі. Думаю, два десятки тих, хто хоче вийти із "Батьківщини", проголосують, аби можна було увійти туди, де буде комфортно", - додав "регіонал".

Зараз ви читаєте новину «У Яценюка десяток-другий депутатів "на чемоданах" — "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути