неділя, 15 грудня 2013 11:26

У 94 окрузі йде скупка голосів по 300 грн

На довиборах у Київській області в окрузі 94 йде скупка голосів, про це говориться в сюжеті журналістів телеканалу "ДІЯ-ТВ".

"Журналіст під прикриттям прямує до одного зі штабів – де, як з'ясувалося, можна отримати 300-400 гривень за "правильний" вибір у бюлетені. У підпільному штабі за кожну відмітку напроти "потрібного" прізвища, зафіксовану на фото в телефоні - виборець отримує 300-400 гривень. Гроші журналіст під прикриттям отримує тут же на місці - в конверті", - йдеться в описі сюжету.

Журналіст під прикриттям, щоб зрозуміти, в чий штаб він потрапив у підвалі Обухова, узяв агітацію, як з'ясувалося з фото, кандидата по цьому округу Юрія Кармазіна.

"Ось так! Це сам заслужений юрист України Кармазін порушує закон про вибори! Це він ховає темні справи від закону по підвалах виборчого округу", - говориться в описі відео.

За даним фактом кандидат у депутати по 94 виборчому округу Остап Семерак вже звернувся в прокуратуру з заявою про злочин, а саме про підкуп виборців.

Зараз ви читаєте новину «У 94 окрузі йде скупка голосів по 300 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути