вівторок, 11 вересня 2012 14:39

Тюремники звинуватили Власенка у брехні

Тюремники звинуватили Власенка у брехні
Тюремники звинуватили Власенка у брехні. Фото: kievskaya.com.ua.

Державна пенітенціарна служба спростовує твердження Сергія Власенка, захисника екс-прем'єра Юлії Тимошенко, про тиск та інші незаконні дії щодо колишньої співкамерниці Тимошенко – Юлії Абаплової.

Про це говориться в заяві прес-служби ДПтС.

"Заяви захисника засудженої Тимошенко Сергія Власенка про начебто психологічний тиск чи інші незаконні дії стосовно засудженої Абаплової з боку працівників Качанівської виправної колонії та пенітенціарної служби в цілому є неправдивими, відверто провокаційними і спрямованими на дискредитацію пенітенціарної системи", - говориться в заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко: Інтерв'ю колишньої сусідки по камері Тимошенко — фальшиве

За твердженням Пенітенціарної служби, "дозвіл на проведення інтерв'ю з Абапловою журналістам одного з інформаційних агентств було надано у відповідності до вимог діючої нормативно-правової бази та на підставі офіційного запиту самої редакції".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко знову відмовилась від участі у судовому засіданні

"Враховуючи особисте бажання засудженої Абаплової та наявність офіційного запиту на проведення такого інтерв'ю, дозвіл на його організацію було надано у відповідності до вимог чинного законодавства", - додали в ДПтС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд над Тимошенко у справі ЄЕСУ перенесли на 15 жовтня

Раніше Власенко заявив, що Державна пенітенціарна служба сфальсифікувала інтерв'ю Абаплової, в якій колишня співкамерниця екс-прем'єра заявила, що Тимошенко грала на публіку скаргами на біль у спині, хоча продовжувала досить нормально рухатися.

Зараз ви читаєте новину «Тюремники звинуватили Власенка у брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути