вівторок, 14 січня 2014 21:52

Тюремники про прохання Тимошенко: в'язниця - не місце для піару

Тюремники про прохання Тимошенко: в'язниця - не місце для піару
Юлія Тимошенко Фото: reuters.com

У Державній пенітенціарній службі України заявляють, що не мають ні підстав, ані можливості допустити до Юлії Тимошенко представників ЗМІ.

"По-перше — Ю. Тимошенко є засудженою особою, яка відбуває покарання у виді позбавлення волі за вчинення тяжкого злочину, по-друге — фізично вона навіть не перебуває на території колонії, а утримується на задоволення її ж бажання у лікарні. На території лікарні — облаштований спеціальний охоронюваний блок для утримання засудженої, який ніяким чином не передбачає можливість проведення прес-конференції чи брифінгів", — йдеться у повідомленні прес-служби ДПтСУ.

У відомстві також нагадали, що призначене судом покарання, яке особа відбуває в умовах позбавлення волі, в першу чергу, спрямоване на те, щоб особа виправилася, а не займалася в пенітенціарних закладах популяризацією власної персони.

Нагадаємо, як сьогодні повідомив захисник Тимошенко Сергій Власенко, екс-прем'єр вчергове вимагає, щоб до неї допустили пресу.

Зараз ви читаєте новину «Тюремники про прохання Тимошенко: в'язниця - не місце для піару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути