четвер, 11 серпня 2011 10:39

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тюремники клянуться, що не стежать за Тимошенко

Тюремники клянуться, що не стежать за Тимошенко

Державна пенітенціарна служба спростовує інформацію наявності в камері "жучків" і відеокамер для прихованого запису розмов і контролю.

Про це газеті Сегодня сказав помічник керівника СІЗО Ігор Андрушко.

"У СІЗО немає таких техможливостей", - пояснив він.

Андрушко також заявив, що у Тимошенко в камері немає ні iPad, ні ноутбука, оскільки вони входять до переліку речей, заборонених для пронесення і передачі в'язням. До речі, квіти в СІЗО теж заборонили передавати.

Екс-прем'єр харчується виключно тим, що приносить чоловік Олександр, адвокат Юрій Сухов та народний депутат Сергій Власенко. Це не "делікатесна група", а в основному фрукти, твердий сир, горіхи. Кондиціонера в 242-й камері немає, зазначив помічник голови Державної пенітенціарної служби.

У свою чергу заступник начальника СІЗО Євген Домбровський зазначив, що газетами і журналами Юлія Тимошенко не цікавиться, надаючи перевагу вивченню матеріали своєї справи для підготовки до судових засідань.

Раніше прес-служба БЮТ повідомила, що у камері Тимошенко у Лук'янівському СІЗО встановлена камера спостереження за екс-прем'єром.

Зараз ви читаєте новину «Тюремники клянуться, що не стежать за Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути