вівторок, 12 березня 2013 14:27

Тягнибок: "У нас є козирний туз — це народ України"

Тягнибок: "У нас є козирний туз — це народ України"
Фото: ye.ua

Опозиція вирішила, що вона має "козирний туз" - український народ, і тому буде йти до нього, щоб з'ясувати якими людськими ресурсами володіє.

Про це на прес-конференції в Києві сказав лідер "Свободи" Олег Тягнибок.

"У нас є козирний туз — це народ України, українці, які підтримують опозицію, які чекають сьогодні конкретних рішучих дій від опозиційних фракцій. Саме тому, ми узгодили між собою, що обов'язково потрібно, умовно кажучи, йти в народ. Хоча насправді, наші політичні сили, і так є вуличними політичними силами, якщо їх можна так назвати. МИ постійно спілкуємося з українцями, але ця акція має дуже серйозно привернути увагу всього українського суспільства, і Європи до того, що в Україні творяться негаразди", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР хоче відкликати Рибака з посади спікера

Також Тягнибок сказав, що "в Україні зараз потрібна революція у владі". Він також сказав, що опозиціонери усвідомлюють, що поки парламент не налагодить роботу, то їхні законопроекти не зможуть бути реалізованими.

"Наші акції протесту дадуть можливість зрозуміти, яким людським ресурсом сьогодні володіє опозиція - рішучим, передовим ресурсом. Але я сподіваюсь, що ці дії також стимулюють владу не чинити незаконних дій, не робити політичних репресій, не знищувати українську економіку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комуніст зажадав розмовляти російською у Раді, інакше - "засідання комітету будуть нелегітимними"

Він сказав, що під час акції, опозиція збиратиме інформацію про активних людей, розмовлятиме з ними, щоб згодом долучити їх до подальших акцій: "Ми хочемо підняти революційних градус в країні".

Лідери опозиції також закликали не спекулювати поняттям революції, пов'язуючи її із кров'ю та насильством: "Наші акції будуть мирними".

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок: "У нас є козирний туз — це народ України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

154

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути