пʼятниця, 15 березня 2013 06:53

Тягнибок спростував чутки про розкол опозиції

Тягнибок спростував чутки про розкол опозиції
Олег Тягнибок. Фото: tsn.ua

У Вінниці лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок розповів про своїх політичних партнерів – партії "Батьківщина" та "УДАР", передає кореспондент Gazeta.ua.

"Ми маємо різну ідеологію, але мета у нас одна – скинути банду, яка зараз при владі. Кожен діє так, як обіцяв своєму виборцеві. "УДАР", наприклад, зразу не брав участь у силових протистояннях. Блокування трибуни ми проводимо тільки тоді, коли є пленарні засідання, а "УДАР" і при засіданні в округах. Будь-які дії в парламенті мають бути підтримані громадою. А ми працюємо в умовах постійного пресингу. Влада використовує контрольовані засоби масової інформації, щоб оббріхувати опозицію. Починають розкручувати тему типу "опозиція розкололась". Нічого подібного!", - запевнив він.

За словами націоналіста, на мітинг кожна партія виготовляла свої листівки.

"Плюс ще якась кількість спільних. Ми організували таку акцію, а далі кожен робить те, що вважає потрібним", - сказав Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок сумнівається, що Янукович вийде у другий тур на виборах президента

В опозиціонерів також різне бачення, як розвивати країну.

"Єдине спільне – побороти банду Януковича. Між собою ми навіть говоримо про той час, коли ми будемо конкурувати між собою ідеологічно. Тоді будуть панувати певні правила стосунків. Сьогодні ж нічого цього нема. Сьогодні банда при владі, і вони самі регулюють всі процеси, кругом мають свій контроль. Часом мене питають: "А як Ви ставитесь до таких тез Яценюка? Ви ж партнери!" Так, партнери, але у нас своє бачення сфер життя країни", - повідомив лідер "Свободи".

Тягнибок зазначив, що у другий тур виборів президента хтось з опозиції обов'язково потрапить і переможе.

"Про чутки, що мені вигідно, щоб Тимошенко сиділа, вперше чую. Не думаю, що мій рейтинг зросте за рахунок ув'язненої Юлії Тимошенко. Взагалі, одна з наших вимог - припинити політичні репресії", - наголосив політик.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок спростував чутки про розкол опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути