пʼятниця, 30 вересня 2016 18:24

Тягнибок обіцяє знищити олігархів, як знищив комуністів

Тягнибок обіцяє знищити олігархів, як знищив комуністів

ВО "Свобода" проголосила хрестовий похід проти олігархів, щоб здолати корупцію в Україні.

Про це сьогодні на з'їзді з нагоди 25-річчя створення об'єднання у Києві оголосив лідер політичної сили Олег Тягнибок.

"Боротьба з окремими проявами корупції системної проблеми не вирішує. Боротися треба з причинами, а не з наслідками. А головна причина корупції у вищих ешелонах влади - це і є олігархія. Що таке олігархія? Це зрощення великого злочинного капіталу з державною владою. У результаті - узаконена корупція, що ми сьогодні й бачимо. А що таке узаконена корупція? Це коли влада ухвалює закони і протягує рішення, які дозволяють безкарно грабувати державу і людей. Ті, хто мали б бути слугами народу, стають служками олігархів. Тому замість того, щоб у скрутний для нації та держави час затягти паски на пузі олігархів, вони насміхаючись затягують зашморг на шиї українців", - підкреслив Олег Тягнибок.

За його словами, зараз боротьба з корупцією переважно є бутафорією, яку часто створюють самі олігархи. Так вони прикривають розкрадання майна народу. Для ліквідації олігархії Тягнибок запропонував системний план, який передбачає боротьбу з ухиленням від сплати податків через офшорні зони Кіпру та повернення капіталів, зареєстрованих у них, ліквідацію приватних монополій, заборону торгівлі землею сільськогосподарського призначення тощо.

"Свобода" - єдина сьогодні політична сила, яка не обіцяє і не декларує. І навіть не критикує одних олігархів на замовлення інших. "Свобода" послідовно впроваджує системний план ліквідації олігархії як такої", - наголосив Олег Тягнибок.

За його словами, зараз багато хто не вірить у можливість знищення олігархії, але кілька років тому неможливим здавалося знищення Компартії, яка зараз заборонена в Україні.

"Так само, як ми знешкодили в Україні комуністів, буде ліквідоване їхнє породження - олігархія. І якщо хтось сумнівається, то нагадаю: ще недавно багато хто не вірив, що можна комуністів відправити на смітник історії", - зазначив Тягнибок.

Нагадаємо, сьогодні, 30 вересня, у Палаці Свободи у Києві відбувся урочистий з'їзд з нагоди 25-ї річниці створення націоналістичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Свобода", у якому взяли участь понад 2 022 делегати.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок обіцяє знищити олігархів, як знищив комуністів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути