четвер, 30 жовтня 2014 15:23

Тягнибок оголосив загальну мобілізацію своїх активістів

Тягнибок оголосив загальну мобілізацію своїх активістів
business.ua

ВО "Свобода" оголошує загальну мобілізацію своїх активістів для припинення можливих фальсифікацій результатів позачергових виборів Верховної Ради та заявляє, що не зобов'язана дотримуватися домовленостей зі своїми партнерами з коаліції.

Про це заявив лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок, виступаючи на мітингу біля будівлі Центральної виборчої комісії, - повідомляє "Українська правда"

"Сьогодні наш мітинг біля приміщення ЦВК - це початок масової мобілізації ВО "Свобода". Ми цю мобілізацію оголошуємо зараз, тут, під стінами ЦВК", - заявив він.

Тягнибок зазначив, що "Свобода" готова мобілізувати всі свої ресурси для захисту результатів виборів. За його словами, "Свобода" оскаржуватиме підрахунок голосів у суді, оскільки знає, що отримала значно більшу кількість голосів виборців, ніж наразі офіційно оголошують.

Він упевнений, що масові фальсифікації зроблені спеціально для того, щоб не допустити створення фракції "Свободи" в парламенті 8-го скликання.

Тягнибок також упевнений, що це робиться в інтересах керівництва Росії та країн ЄС, які не бажають бачити націоналістичну фракцію в парламенті.

За словами Тягнибока, "складається враження, що партію "Свобода" почали "зливати".

"Але зливати почали "Свободу" не зараз після підрахунку голосів, а після Майдану. І тепер "Свобода" не зобов'язана дотримуватися домовленостей зі своїми партнерами з коаліції.

Крім того "​​Свобода" звинуватила своїх колишніх партнерів по Революції гідності в зрадництві. Тягнибок заявляє, що їхні колишні союзники зрадили "Свободу" і не виконали свою обіцянку.

У свою чергу "Свобода", за словами Тягнибока, виконала всі свої обіцянки і не має ніяких зобов'язань перед колишніми партнерами по Майдану.

По завершенні мітингу його учасники мають намір сформувати делегацію, зокрема з новообраних депутатів-мажоритарників від "Свободи", яка зустрінеться з керівництвом ЦВК і донесе їм свою позицію.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок оголосив загальну мобілізацію своїх активістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути