вівторок, 25 вересня 2012 13:00

Тягнибок на Черкащині розповідав коли Чечетов залишиться без роботи
13

Спілкування Олега Тягнибока з виборцями
Люди прийшли послухати Олега Тягнибока
Зацікавлені слухачі

23 вересня лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок на Черкащині зустрівся із мешканцями міста Кам'янка, села Михайлівка Кам'янського району, села Білозір'я Черкаського району та міста Сміла.

Він представив передвиборчу програму ВО "Свобода" "Своя влада – Своя власність – Своя гідність на СВОїй, БОгом ДАній землі", а також єдиного кандидата від об'єднаних сил опозиції у виборчому окрузі №198 Сергія Рудика.

О 9.00 у Кам'янці на роздоріжжі біля базару товпляться сотні зо дві людей. Більшість стоять на проїжджій частині. Чекають зустрічі з Олегом Тягнибоком. Поруч даїшники пускають водіїв іншою вулицею.

"От дожилися, ? не дають нікому, крім Решетняка (мер Сміли, член Партії регіонів, кандидат у народні депутати у 198 окрузі) ні клубу для зустрічі, ні стадіону, ? розводить руками товстий чоловік. ? На наступні вибори з опозиціонерами у лісі будемо зустрічатись".

Поруч стоїть намет з газетами "Свободи". Молоді хлопці роздають портрети Тягнибока. В гучномовці лунають патріотичні пісні. Навпроти – намет Партії регіонів. Біля неї, крім двох агітаторів, нікого немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серед "регіоналів" найбільше порушників критерію доброчесності - "ЧЕСНО"

"Сергію, пішли, нічого тут стоять, ? бере за руку сива, з картатою торбиною жінка молодого, років під тридцять хлопця. ? Начальник як побачить, що ти тут колошкаєшся, проблеми можуть бути. Он, дивись, на фотоапарат знімають. Хоч в кадр не попади".

Натовп розходиться перед лідером "Свободи" Олегом Тягнибоком.

"Я думав, він як всі фраєри в білій сорочці й блискучих туфлях пальці викручуватиме, розказуватиме, як лягатиме в Верховній Раді кістьми за нас. А цей геть простий хлопець, в джинсах", ? шепочеться хтось ззаду.

Виступаючи під час зустрічі в Кам'янці, лідер ВО "Свобода" зазначив: "Головним нашим завданням є усунення від влади кримінально-олігархічного режиму Януковича та ліквідація наслідків його правління. Ми пропонуємо докорінні зміни. До прикладу, потрібно ліквідувати обласні та районні державні адміністрації, а самоврядування наповнити реальним змістом. Необхідно запровадити обрання та відкликання суддів".

"Серед першочергових кроків фракції "Свободи": відміна так званої "Пенсійної реформи", Податкового кодексу, ухвалення закону про заборону торгівлі землею сільськогосподарського призначення, скасування "мовного" закону Калєснічєнка-Ківалова і ухвалення натомість закону, спрямованого на захист та розвиток української мови", - додав він.

"Ану розкажи, Олеже, про Королевську й Кличка, бо геть мене рідня не хоче слухати, що вони продажні", ? гукає хтось з натовпу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок назвав Кличка і Королевську "третьою силою", яка після виборів підтримає "регіоналів"

Лідер ВО "Свобода" розповідає про те, що рідний брат лідера партії "Україна – Вперед" Наталії Королівської був заступником мера Москви Юрія Лужкова з капітального будівництва. А не так давно призначений заступником міністра регіонального розвитку Росії.

"В Київській обласній раді головує член Партії регіонів Олександр Сталіноленович Качний. Так знаєте, хто запропонував його кандидатуру на цю посаду? Саме депутати від "Удару". Жодних протиріч в цій раді серед "регіоналів" й "ударівців" немає й з приводу голосувань", - каже Тягнибок.

"А я що тобі казав? ? не вгаває чоловік. ? Я їх наскрізь бачу, хто чим дише".

Годину Олег Тягнибок розповідає про програму, про перші кроки в новому парламенті. По закінченні зустрічі хвилин десять політик ставить автографи на календарі зі своїм портретом.

У Смілі на політика чекають у кінотеатрі "Екран". Тягнибок наголошує на важливості перетворень, зокрема у соціально-економічній сфері.

"Лише люстрація дасть нам змогу реалізувати наші завдання в економіці та в інших сферах. Ми маємо назавжди усунути від влади всіх, хто грабував і грабує український народ, приватизуючи майно українців, зокрема облгази та обленерго, приватизація яких вже незабаром може обернутися катастрофою для України. Саме тому ми зобов'язані повернути в комунальну власність підприємства-монополісти електро-, газо-, тепло- і водопостачання і водовідведення. Повернути усі незаконно приватизовані великі підприємства – це і означає реально повернути Україну українцям", - каже Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок: Завдання політиків сьогодні - показати дорогу нації

Розповідає про те, що "Свобода" запровадить голосування у Верховній раді за відбитком пальця. "Голосування буде відбитком пальця, через сенсорну кнопку. У кожного на пальці є свій малюнок і тільки це даватиме доступ до голосування. Чечетов залишиться тоді без роботи, хіба їм доведеться пальці відрізати своїм "регіоналам", щоб на кнопки тиснути. То єдиний для них вихід", - каже Тягнибок.

"Хай на ногах пальці повідрізають. То не так видно", – гукає хтось із залу. "Я вам тут чесно скажу як лікар – ноги не допоможуть. Бо на ногах не такий малюнок, як на руках. Та навіть якщо Чечетов візьме пальці повідрізані, то заплутається, де чий палець. Ну та то все жарти. Але якщо "Свобода" пройде до парламенту, то ніхто ні за кого голосувати не буде", - каже лідер "Свободи".

На завершення свого візиту на Черкащині Олег Тягнибок завітав на фан-сектор під час футбольного матчу, що відбувся в Черкасах у рамках Кубка України.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок на Черкащині розповідав коли Чечетов залишиться без роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути