вівторок, 16 вересня 2014 10:50

Турчинова "катають" в кабінеті - "свободівець"

Турчинова "катають" в кабінеті - "свободівець"
Фото: www.volynnews.com

Зараз у кабінеті голови Верховної Ради Олександра Турчинова проходить нарада з приводу проведення закритого засідання ВР. Про це в інтерв'ю журналістам сказав "свободівець" Юрій Сиротюк, повідомляє Gazeta.ua.

За його словами, вранці на початку засідання депутати не підтримали пропозицію засідати закрито.

"Пропонували в закритому режимі заслухати Муженка та розглянути два законопроекти президента — про особливий статус Донбасу та амністію. Але за це проголосували лише 150 депутатів. Але ми хочемо, щоб увесь цей цирк був у відкритому режимі. Тому що зараз відбувається контрреволюція негідників", - зауважив політик.

Нардеп запевнив, що "Свобода" буде продовжувати наполягати на тому, щоб громадськість бачила як відбувається обговорення та голосування.

"Але поки що в кабінеті голови ВР відбувається "катання", щоб був закритий режим. Щоб люди не бачили нової "ширки". Частина владної еліти просто боїться цієї ганьби в прямому ефірі, бо як тоді з цим йти на вибори. Таке враження, що у нас пострадянський режим як змія - одну шкіру скинула, інша з'явилася", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Турчинова "катають" в кабінеті - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути