вівторок, 24 травня 2016 09:53

Тука розповів, коли відновлять соцвиплати на окупованому Донбасі

Тука розповів, коли відновлять соцвиплати на окупованому Донбасі
Фото: rian.com.ua

Соціальні виплати жителям окупованого Донбасу можуть відновити лише за умови виконання Мінських домовленостей з боку ДНР і ЛНР.

Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука в інтерв'ю "Апострофу".

"Якщо для цього виникнуть передумови, то так, будуть відновлені. Це (термін - ред.) залежить від того, як протилежна сторона буде дотримуватися, перш за все, заходів безпеки. Яким чином зараз можна говорити про відновлення виплат, якщо там грабують банківські установи?", - сказав Тука.

При цьому він не знає, яка сума необхідна на соціальні виплати.

"Таких підрахунків зараз немає, тому що ми не можемо досліджувати соціально-економічне становище окупованої території. Ми поки не маємо об'єктивної інформації про те, скільки зараз там людей проживає, хто ці люди, хто з них повинен отримувати виплати і які саме", - додав заступник міністра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовим шляхом Донбас не повернути - Тука

Раніше віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко заявив, що 80 тисяч переселенців підтвердили проживання на підконтрольних Києву територіях. Їм держава відновила виплати.

Зараз ви читаєте новину «Тука розповів, коли відновлять соцвиплати на окупованому Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути