пʼятниця, 06 травня 2016 11:50

Тука пояснив, для чого потрібна торгівля з окупованим Донбасом

Тука пояснив, для чого потрібна торгівля з окупованим Донбасом
Фото: rian.com.ua

Повна економічна ізоляція окупованих територій Донбасу змусить місцевих жителів працювати на бойовиків і купувати російські товари.

Про це у своїму Facebook написав Георгій Тука, колишній голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Україна перерахувала на територію ОРДЛО більше 30 млрд грн. Питання: хто виграє від того, коли на ці кошти будуть купуватись не українські товари, а товари агресора?" - звернувся до критиків Тука.

Він підкреслив, що місцеве населення в багатьох випадках самостійно відбивало атаки бойовиків на свої підприємства. Відтак працівники отримують зарплату з українського бюджету. Натомість виплачують Україні всі податки. Після зупинки виплат люди вже не будуть відстоювати підприємства.

"Лише в Укрзалізниці на території ОРДЛО працює більше 20 тис. робітників. Питання: куди подадуться ці люди в разі втрати роботи? Яка кількість з них від безвиходу піде в "народну міліцію"? Яка вірогідність того, що вчорашній машиніст, охороняючий блок-пост, здуру не пальне в нашого бійця?" - наголошує Тука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тука розповів, як повертатиме окуповані території

Раніше заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука заявив про ймовірність відновлення торгівлі на непідконтрольних Україні районах Донецької та Луганської областей.

Зараз ви читаєте новину «Тука пояснив, для чого потрібна торгівля з окупованим Донбасом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути